Grei seier over Tollnes

Fossum leverte en god førsteomgang, og vant tilslutt 6-2 over Tollnes.Fossum tok kommandoen fra start, og hadde et klart overtak i spill og sjanser i hele førsteomgang.
Vi gikk i ledelse 1-0 ved Maryam etter 11min., etter et fint innlegg fra Kaja. Tollnes fikk så en noe heldig utligning, før vi igjen gikk i ledelsen – denne gang ved Kaja. 3-1 ved Hilde på et litt heldig skudd, men etter fin kombinasjon på høyresiden med Elin. Tydelig at Tollnes var opptatt av å markere Maryam, og dette gjorde at det ble god plass for de andre – spesiellt på høyresiden.
Kaja var igjen på farta etter 38min, og scoret sikkert alene mot keeper. 4-1 til pause ga et ok bilde av omgangen.

Andre omgang startet veldig rolig, og det virket som våre jenter var fornøyd med resultatet. Etter 75min fikk vi frispark, og Carros innlegg plasserte Kari sikkert i mål på en heading i lengste hjørne. Umiddelbart etterpå økte Kaja til 6-1 etter et fint samarbeid med Tonje.
Tollnes fikk sin redusering til 6-2 på en fin lobb over Marte rett før slutt, men alt i alt et greit resultat.