Knepent tap i Drammen

Fossumjentene tapte 2-1 for Konnerud, men burde ihvertfall fått med seg ett poeng hjem.Fossum ble totalt overspilt av Konnerud fra start, og 1-0 kom allerede etter 4min. da de enkelt spilte seg gjennom på kant. Dette var tydeligvis ikke nok til å vekke et Fossumlag som som var tilskuere til at Konnerud trillet ball. 2-0 til hjemmelaget kom på et fint Konnerud angrep hvor de «tråklet» seg igjennom vårt midtforsvar, og scoret sikkert alene mot Lene.
Etter 21min. fikk så Fossum sin redusering til 2-1. Lykke dempet et innlegg, og etter en fin vending satt hun ballen i lengste hjørne – via stanga.
Denne reduseringen gjorde også sitt til at våre jenter løftet seg, og resten av omgangen ble forholdsvis jevnspilt.

Fossum var utvilsomt det beste laget i andre omgang, men det var flere store sjanser til begge lag.
Lene måtte i aksjon flere ganger, og hadde spesielt en flott benparade etter 50min. da en Konnerudspiller kom alene igjennom.
Vi hadde utvilsomt de fleste og største sjansene, og både Elin, Mari og Lykke kom alene igjennom men klarte desverre ikke og overliste Konnerud’s gode keeper.
Fossum presset hardt på mot slutten av kampen, men det ble desverre ingen utligning.