Knepent tap på Notodden

Fremgang tross tap..

Dette var andre gang vi møtte Snøgg i serien. Første møtet ble et braktap. Denne gangen var vi nære å ta poeng fra de 1 år eldre jentene fra Snøgg. Snøgg som kjemper om kretsmesterskapet i 1 div J 14 regnet nok med en enkel seier, men fikk tøft mot våre jenter. Etter å ha ligget under 1 – 0 utlignet  vi raskt til 1 – 1 ved Frida S.L , Snøgg øket så til 2 -1 og våre jenter svarte igjen etter at Ingrid satte inn mål på et av Synnes livsfarlige cornere. Kampen stod lenge og vippet. På 2 – 2 var vi på vei til å komme alene igjennom mot Snøggs mål, men en stygg tackling fra Snøggs midtstopper ødela sjansen og Hedda. Kort tid etterpå la Snøgg på til 3 – 2 som også ble sluttresultatet. Vi hadde til tross for et «hederlig» resultat noe variabel innsats i denne kampen og spilte ikke opp mot vårt beste. Det skal vi rette opp i neste kamp , som er mot Tollnes. De som var med til Notodden var : Frida V , Frida S.L , Vilde, Cathrine, Synne, Henriette, Oda, Stine S.Ø , Hedda, Kamilla T , Cecilie, Rebekka, Sara , Ida og Ingrid