Brakseier til J 13

Jentene GRUSET Herkules….

Fossums J 13 knuste all motstand på Herkules og vant hele 25 – 0 på humplete 7′ er bane på byens vestkant. Herkules hadde problemer med å stille lag og fikk lov å ha kretslagskeeperen til Gutter 13-14 imål i 2. omgang. Denne keeperen stod etter sigende også for Herkules G 16. Det påvirket ikke våre jenter som puttet 13 mål bak ham i 2. omgang,  og 12 bak jentekeeperen i 1. omgang. Kampen var en kattens lek med musen, og publikum fikk se overlappinger, jentene driblet seg til dødølinja og la «45 ut» og deretter «pang» i mål. Forsvaret spilte seg ut nesten hver gang og ballen gikk i perioder på 1 og 2 touch. Det fremmøtte publikum fikk også lekre dragninger og driblinger.  I det hele tatt mange flotte lag- og enkeltmannsprestasjoner. Målscorere i kampen var : Frida S.L 9 mål, Synne 7 mål, Hedda 3 mål, Ingrid 2 mål, Ida 2 mål, Rebekka 1 mål og siste men ikke minst scoret dagens debutant Mari 1 mål. De som var med på brakseieren var : Cecilie, Linnea, Hedda, Frida S.L. , Rebekka, Ida, Synne, Mari og Ingrid.