God start på høstsesongen

Fossum hadde full kontroll, og vant fortjent 2-0 over Lyngdal.  Lyngdal åpnet kampen friskt de første 5-10 minuttene, men Fossum tok over mye av spill og sjanser etterhvert.
1-0 kom på et fint langskudd av Maryam etter 24min., forøvrig det første målet som damelaget har scoret på den nye kunstgressbanen. Det ble med dette ene målet før pause, og det var ok etter spill & sjanser.

Andre omgang ble stort sett spill mot Lyngdals keeper, og Fossum økte ganske raskt til 2-0.
Mari ble felt på vei igjennom, og Maryam satt straffen sikkert i mål.
Til tross for flere store 100% sjanser ble det ikke flere mål til våre jenter, men det viktigste