Uavgjort mot serielederen

Fossum kjempet godt og hadde også marginene med seg da de klarte 0-0 mot Konnerud i debuten på den nye kunstgressbanen.  Konnerud var utvilsomt det beste laget i første omgang, og var best i det meste. De hadde da også to store sjanser etter 13 og 35min., men begge ble mesterlig reddet av Marte (som forøvrig hadde god hjelp av et godt forsvar).

Andre omgang startet som den første sluttet, med en stooor sjanse til Konnerud etter 52min. som utrolig nok ikke ble mål. Etter dette tok våre jenter over mye av banespillet og kom også til endel halvsjanser og cornere.
Bortelaget var nok allikevel litt skarpere foran mål, og Marte måtte igjen gjøre en kjemperedning etter 72min.
Derfra og ut var det hjemmelaget som skapte mest og var nærmest scoring, men 0-0 må Fossumjentene absolutt være fornøyd med !