Tap i Grimstad til tross for årsbeste

Amazon 2 vant 1-0, men vi burde ihvertfall hatt med oss ett poeng hjem etter spill og sjanser. Ble også en nervepirrende tur til kampen da bussen tok fyr.Fossumjentene fikk en dårlig oppladning til kampen da bussen «tok fyr» et par mil nord for Grimstad. Vi ble derfor litt forsinket. men ikke værre enn at kampen startet til avtalt tid. Les mer om hendelsen her i Arendalstidene.
På banen fikk vi også en dårligst mulig start, da hjemmelaget fikk sitt mål allerede etter 3min.
Resten av omgangen ble forholdsvis jevnspilt, men med et spillemessig overtak til våre jenter som i anledning dagen hadde et bra tenningsnivå (3 gule kort er ikke hverdagskost).  Vi var også nær utligning da Maryam hadde et skudd i tverligger etter 24min.

2’ndre omgang startet veldig bra, og vi leverte mye fint spill og fine kombinasjoner – spesielt på høyresiden.
Omgangen sett under ett var med et klart Fossumovertak, men Amazon var farlig på sine kontringer.
Kampens største sjanse hadde Amazon etter 24.min av omgangen da de kom alene igjennom, men Marte reddet glimrende.
Til tross for et stort Fossumovertak mot slutten av kampen klarte hjemmelaget å ro iland seieren.