Endelig kom årets første borteseier !

Fossum vant velfortjent 5-1 over Tollnes.Fossum fikk en kjempeåpning av kampen, da Maryam allerede etter 1.min. «dro» av en spiller og satt ballen opp i lengste hjørne fra ca. 20m.
Resten av omgangen ble forholdsvis jevnspilt, men med et lite Fossum overtak. Rett før pause ble Elin felt inne i feltet, og Maryam scoret sikkert (på begge forsøk – etter at første straffe måtte taes på nytt).

2’ndre omgang startet med at Tollnes fikk en redusering, men Elin sørget straks for å roe nervene til publikum
da hun scoret sikkert alene mot keeper.
Utover i omgangen ble også Fossum overtaket mer og mer tydelig, og det ble til slutt 1-5 etter at kampens mest toneangivende (Maryam & Elin) scoret nok et mål hver.