Surt tap !

«Jeg vet vi tapte, men jeg føler at vi vant fordi vi spilte bedre fotball og hadde bedre holdninger»

«Jeg vet vi tapte, men jeg føler at vi vant fordi vi spilte bedre fotball og hadde bedre holdninger» sa dagens kaptein Frida Svindal Larsen. Hun kunne ikke gitt en bedre beskrivelse av kampen. Fossum styrte kampen mot de 1 år eldre jentene og ledet ufortjent bare 1-0 til pause. Det kunne fort vært 5-0 til halvtid, bl.a hadde Fossum en ball mer enn 1 meter på innsiden av streken som den meget partiske hjemmedommeren heller ikke fikk med seg.  2. omgang var bare 1 minutt gammel da Siljan fikk straffe. Etter dette fortsatte Fossum storspillet, men Siljan scorte 2 på kontringer og vant tilslutt 3-1. Fossums mål ble satt inn av Ingrid Bergland. På Fossums lag deltok : Camilla T.L , Linnea , Cecilie, Rebekka, Kamilla T , Frida S.L , Synne, Henriette, Stine , Hedda, Ingrid , Karoline, Ragnhild, Ida og Frida V.